iDEAL

KvK-nummer: 57240132

btw identificatienummer: NL002014950B61

Natural vloerdekkorrel anti-coccidiose 20 kg

€ 12,95
Productcode: 41150
Netto gewicht: 20,00 Kg
Bruto gewicht: 20,50 Kg
Omschrijving

Natural vloerdekkorel 20 kg.

 

U kunt ook sivobird gebruiken. Deze is in prijs voordeliger.

 

Voor dieren liefhebbers die niet veel tijd hebben om hun hok te reinigen, is Natural Vloerdekkorrel de ideale oplossing. Natural Vloerdekkorrel is een natuurlijk product dat gewonnen wordt uit ondergronds lavagesteente. De behandeling en verkorreling van dit bijzonder poreuze materiaal geeft het een uitzonderlijk absorptievermogen: 1 kg korrels kan gemakkelijk 1 liter water absorberen. Zo zorgt Natural Vloerdekkorrel voor een perfecte hygiëne in het hok. Wanneer de uitwerpselen op de korrels vallen, drogen ze in een mum van tijd uit. Op die manier krijgen parasieten geen kans om zich te verspreiden.

Natural Vloerdekkorrel stopt de rijping van coccidiose-oöcysten en spoelwormeneitjes zo goed als volledig. Bovendien absorberen de korrels de geur van de ontlasting.

Wanneer de ontlasting van jonge dieren vloeibaar is, kunt u wat korrels in de nestbakken strooien om vocht en geurtjes te absorberen. Natural Vloerdekkorrel behoudt zijn absorptievermogen zeer lang en is dus zuinig in gebruik. Als u ze elke week harkt, kunt u de korrels een jaar lang in het hok laten liggen.

Bovendien zijn de korrels en uitwerpselen die u uit het hok haalt een uitstekende meststof voor uw moestuin en bloementuin.

Natural Vloerdekkorrel is ongevaarlijk voor uw dieren. Het is de ideale formule om uw hok schoon en droog te houden.

Jonge vogels vinden het geweldig om in de Natural Vloerdekkorrel te gaan liggen. Hun uitwerpselen drogen snel en dus blijven hun poten steeds schoon.

 

Natural Vloerdekkorrel - met een zak van 20 kg bedekt u 1,5 m2

 

(prijs is inclusief 21% BTW).